Alterations

We have been awarded £35,000 to alter / renovate the pool building.

We intend to demolish the redundant spa plantroom, remove the spa and erect a full width glass partition between the spectator area and poolside, this will allow the area to be our spectator / coffee shop.  We should have enough room to have a small soft play area for non swimming younger kids.

The ex coffee shop will be re-roofed and converted into a staff room and office with a second reception desk to the corridor, the old staff room will make way for 3 or 4 extra much needed changing cubicles.

Outside we hope to build (planning consent required) a playpark

Below are a couple of photographs of the internal plans:

Internal  View from the pool to glass fronted spectator / coffee area

 

 

 

 

 

Top  Top down view of new area